Moyka

06.06.20

På Hjørnet

 

Cover Me - a tribute to Bruce Springsteen

06.06.20

På Hjørnet

 

Toini & the Rock'n'Roll Allstars

13.06.20

På Hjørnet

 

Fat Fred & The Possumhunters

13.06.20

På Hjørnet

 

Bogar Storebråten - På Hjørnet

Lørdag 26. oktober - kl 21.00 - Bill. 250,-

Det har summet lenge om Borgar Storebråten og hans musikk. Albumet «Road To Relevation» ble sluppet fredag 16.februar. Tidligere har han sluppet singlene «Dusty Roads» og «I can hear the devil crying» og har høstet mange gode tilbakemeldinger og anmeldelser.

Han har fått mange gode anmeldelse - Mitt liv som Erik ga plata 6 av 6 stjerner og sa «Road To Revelation har en mer presis tittel enn Borgar nok selv kunne forestilt seg; dette er en ren

åpenbaring av en plate som viser et nytt, fiks ferdig talent som kan og bør nå langt.»

- https://erikvalebrokk.no/staende-arets-fineste-debutplate-borgar-briljerer/

 

Og det stopper ikke der. musikknyheter.no har skrevet en meget god anmeldelse av plata og sagt følgende: «The Road to Revelation burde være en kandidat til neste års Spellemannpris i

countrykategorien!» The Whilhelmsens ga dessuten Albumet tittelens «årets beste album» av 2018. Kollektivet bak ”Die With Your Boots On” (som gjestet Magenta våren 2017) startet det hele med å booke Borgar til å spille på Internasjonalen i Oslo under årets Musikkfest og sa følgende: ”Det kommende stjerneskuddet Borgar Storebråten. Han er allerede en snakkis i vår utvidede krets, og det uten noe utgitt musikk. Han har et band det lukter svidd av, og en karisma som antyder at han vil nå langt”. Borgar er klar for 2019 med nye låter I bagasjen. Et ellevilt sceneshow og et godt innspilt band som vil ta norske scener med storm og virkelig overbevise dette året.

 

Borgar skriver fengende Americana låter med både brodd og sjel. Tekstuniverset setter fokus på de mellommenneskelige relasjonene som svirrer rundt oss hver dag. Alt fra ungdommelig pågangsmot til det sviende nederlaget blir åpenhjertet formidlet gjennom musikk som går fra det lavmælte, til det bombastiske. Alt dette med beina godt plantet i den amerikanske roots musikken. Dusty Roads var første singel fra hans debutalbum, Borgar sier selv om låten: ”Dusty Roads er en fortelling om den frie landevei. Den handler om å vokse opp og ikke vite hvilke veier en skal følge. Skal man gjøre som familien og samfunnet forventer eller skal man velge å gå sine egne veier. Å gå for langt vekk fra hovedveien betyr å risikere å ikke finne veien hjem igjen, mens hvis man kun følger hovedveien og ikke utfordrer sine egne grenser kan man ende opp med et ganske endimensjonalt syn på verden”

Nesbyen kommune