Pogo Pops

01.09.18

På Hjørnet

 

Darling West

18.10.18

På Hjørnet

 

Munroe & Knutsen

09.11.18

På Hjørnet

 

Adventsrock

01.12.18

På Hjørnet

 

Rubber & Soul

20.12.18

På Hjørnet

 

 

Darling West -  På Hjørnet

Torsdag 18. oktober - kl 20.00 - Bill. kr 300,-

Siden slippet av Darling Wests andreplate «Vinyl and a Heartache», har bandets karriere vært på en konstant opptur. Albumet fikk Spellemannprisen, de ble listet på Norges største radiokanaler, og har blitt strømmet over tre millioner ganger i Spotify, i tillegg til å dukket opp på Top 100 Country-listene i USA. De har spilt konserter rundt i hele verden – de åpnet Øyafestivalen og spilte på de amerikanske bransjefestivalene SXSW i Austin og AmericanaFest i Nashville. Videre turnerte de med Sam Outlaw og spilte support for Lucinda Williams.

 

Alt dette til tross, bandet har ikke tatt seg tid til å hvile på noen av de opptjente laurbærene, og nå er de nettopp ferdig i studio med det som skal bli oppfølgeren til «Vinyl and a Heartache». Darling Wests tredje plate, «While I Was Asleep» inneholder ti låter, og slippes 16. februar 2018.

 

Bandet har nylig signert med Jansen Records, og selv om ikke akkurat det skulle by på den store forandringen, hører vi denne gangen et ganske nytt og revitalisert Darling West. Bandet leverer fortsatt klokkeklar americana/country/folk, men det er mer driv i musikken og melodiene er mer catchy enn tidligere. At Thomas Gallatin har kommet med på trommer har også mye å si for lydbildet og helheten.

 

Albumet er spilt inn sammen med Bård Ingebrigtsen i Amper Tone Studios i Oslo, er mikset av Marcus Forsgren og produsert av bandet selv.

 

Kjetil Steensnæs og Mari og Tor Egil Kreken har på veldig kort tid gått fra å være et av Norges mange countryband, til å være et av landets beste og mest hardtarbeidende band innen country-/americana-sjangeren. I forkant av albumslippet reiste Darling West til bransjefestivalen Eurosonic i Nederland og passende nok er de på Folk Alliance i Kansas City når «While I Was Asleep» slippes løs på verden. En travel festivalsommer ligger også i kortene for bandet. Den videre karrieren ser med andre ord lysende ut, og 2018 later til å bli deres største år hittil.